24 Ekim 2008

SOSYETE PIKNIGI :D

Gunlerden Pazar'sa, hava cok guzel, hatta Ekim sonu olmasina ragmen gunes hala isitiyorsa ne yapilir!!!!!!!!!! Piknikkkkkkkkkkkkkkkkk tabiiki :) Gectigimiz Pazar aynende oyle bir gundu. Mudurumuz sagolsun, her zamanki organizasyonlarindan birini yapmis ve piknik varrrrrrrrrrrrr. Herkes ailecek istirak ediyor. Tam bir curcuna, kalabalik, panayir gibi bir gun. Gurbette bu pikniklerde olmasa ne yapardik bilmem :) Cocuklar bayram havasinda kosturup duruyorlar okulun bahcesinde. Simdi fotograflara bakip ya bu nasil piknik demeyin :) Piknik denildiginde nedense aklimiza hep yesil alanlar geliyor ama bizim piknige bakis acimiz degisti burda. Illaki yerlere oturmak gerekmiyor :) Ne yalan soyliyeyyim benim gibi yere oturmaktan hoslanmayanlar icin ideal bir piknik tarzi bu :) Tabii benim birde bocek fobim var, piknik yerine daha gelir gelmez kasinti baslar bende. Ot, cop, bocek aman bu deydi, surasi pislendi derken piknik olur bir iskence :) Benim gibi hissedenler icin bu piknik daha ideal :) Her zaman temiz bir tuvalet vardir, ellerini yikayabilirsin, yerde oturup rahatsiz olmazsin ve yesil alandaki kadar bocek mocek yoktur bole yerlerde :) Efenim okulumuzun geleneksel pikniklerinde biriydi bu. Ben sosyete piknigi diyorum bu pikniklere. Baksaniza, grand tuvalet servis yapan hanimlar, birbirinden usta ascilar. Restorandaymis gibi, acik havada hazirlanmis, masa ortulu, catalli, kasikli, bicakli, kadehli sofralar. Efendime soyliyeyim tatlisina, meyvesine varana kadar hazirlanmis yiyecekler ve mangalda balik ve kofte. Icecekler cesit cesit, Allah berebet versin. Mangallar kurulmus, sagolsun Turk asci abilerimiz dokturmusler hunerlerini. Bizlere ise arabalarimiza atlayip, mekana gelmek ve hazirlanmis guzellikleri yemek dusuyor. Yemegin ardindan gelen caylarla hanimlar cene yaparken, beylerde voleybolda yediklerini eritiyorlar. Cocuklar cilginca kosouyor kocaman okul bahcesinde. Eh bundan mutlu Pazar olur mu. Her Pazar gunu boyle gecsin ne diyelim (mudur abimize duyurulur :D)...


12 yorum:

Adsız dedi ki...

ayol böyle pikniğe can kurban ninom. ben piknikten tiksinirim. Hatta bir yazım vardı piknikten nefret etme sebeplerim diye. :) Bunların hiçbiri yaşanmıyorsa ben varım o piknikte. :))

Harika bir gün geçirmişsin canım benim. Afiyet bal şeker olsun.

Öpüyorum yanaklarından.

Seda'nın Günlüğü dedi ki...

Gerçekten tam bir sosyete pikniği olmuş ninocum :)) Eğlenmiş olmak ve güzel vakit geçirmek önemli olan. Kene davası yüzünden ben pikniği unutmuştum..
Sevgiler

inci dedi ki...

oohhh ,yarasın arkadaşım,harika bir gün geçirmişsiniz:)ben de,aynı sebeplerden piknik olayını sevmiyorum:(yeşil alanda zaten hemen alerjim başlıyor:(yere oturmak ise hiç rahat değil:(biz de ailece ormana gittiğimizde yürüyüş yapıyoruz,kır kahvelerinde oturuyoruz:))evden yemek taşımayıda hiçç sevmiyorum:))sevgiler..

Selcen Şenocak dedi ki...

çok güzel temiz bir piknik olmuş kene böcek derken pikniği unutuyoruz afiyetler olsun :)
Sevgiler...

Bir Dilim Düş dedi ki...

Ninocuğum ben de piknik konusunda takıntılı olanlardanım, bildiğimiz 1-2 yer dışında gitmiyoruz pek farklı yerlere ve genelde masa oluyor. Ama sizin bahçeniz düzeniniz pek güzelmiş aslında piknik havasından çok açık büfe kokteyl gibi olmuş. Ama bu tür aktiviteler yapmak, sohbetler etmek hele de çocukları mutlu etmek çok daha önemli bence.

Sevgiler,
Evren

Unknown dedi ki...

Nihan'cım çok şık bir piknik olmuş,öptüm...

lemanice dedi ki...

benim yorumum profiline sevgili arkadaşım.aynı beni okudum sanki.Doyumsuzum bende sürekli faal olmak bişeyler başarabilmek o işten o işe o okuldan diğerine tipindeyim ama bu her şeyi yapmak istiyor olmaktan kaynaklanıyor.beceriksizlikten değil ama ben seninkilerin çoğunu düşünüp yapamadım şartlar elvermedi.bu yıl öss ye girdim bu yaşta.Biçok bölümü tutuyordu puanım ama okula gidip gelemeyeceğimden açık öğretim yazdım, bari üniversite bitirmiş olmak için, halkla ilişkiler okuyorum.neyse çok özür dilerim başını ağırttım ilk defa bu kadar uzun bir yorum yaptım içimi mi döktüm ne? bloğunu beğendim emeğine sağlık.gene gelcem korkma bu kadar yazmam bi dahakine:))

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Harika olmuş vallahi...ne güzel eğlenmişsiniz.afiyet olsun.sevgilerimle...

lemanice dedi ki...

şimdi anladıııım demekki kan çekmiş sürmeneli dededen.bende sürmene geliniyim aslen gümüşhaneli olup:))kan çekmişte o yüzden içimizi dökmüşüz:)))

Adsız dedi ki...

kuzum ya bloger engellenmiş mahkeme kararıyla ama ben ne yaptım başka yol buldum sadece görebiliyorum giriş yok :(((

krocanlar nolacak engellemişlerr


yeso

NESRIN dedi ki...

Masallah masallah okulda pek bi guzelmis.Piknikte guzel okula nese katmis.Buralardan oralardakilere saygilar efendim.

Adsız dedi ki...

KONYA'dan Selam
Selam Nihancım; büyük bir özlemle, heyecanla ve göz yaşlarıyla baktım okul bahçesindeki piknik remine. O mekana ilk ayak basışımız film şeridi gibi geçerken gözlerimin önünden keşke bir daha orada olabilsek isteğiyle okudum pikniği anlatan yazını. Orada olmanın hakkını vererek yaşamanız dileğiyle.. seni seven ve çok özleyen ablan G.EROL