11 Nisan 2007

KAYISILI ve PARCA CIKOLATALI SARLOT PASTA



Simdilerde bir yere gidecegim zaman hep bu pastadan yapip, goturuyorum. Hem cok kolay, hem cok guzel gorunuyor, hemde cok lezzetli.

MALZEMELER

3 Paket Kayisili Rulo Kek

1 Paket Vanilyali Cream Ole

1 Paket Sade Krem Santi

1 Kavanoz Kayisi Konservesi

Parca Cikolata

Sut

YAPILISI

Cukur bir kabin tabanina ve yanlarina, dilimlenmis keklerinizi yerlestirin. Posetteki tarife gore, krem santi ve cream oleyi, ayri ayri, sutle cirpin.Yerlestirdiginiz keklerin uzerine, ilk once krem santiyi bosaltin, duzleyip, kayisilarin cekirdeklerini cikartip, yerlestirin. Kayisilarin ic kismi yukari bakacak sekilde dizin ve iclerine parca cikolata serpistirin. Crem oleyle kayisilarin uzerini kaplayin ve kalan kekinizle, kremanin uzerini kapatip, bir gece buzdolabinda dinlendirin. Dinlenen kekinizin uzerine servis tabagi kapatip, ters cevirin ve servis yapin.

AFIYET OLSUN


4 yorum:

mutfakta hoş seda dedi ki...

pasta,lızartmalar ve çorba hepsi birbirinden lezzetli görünüyor hemde pratik ellerine sağlık nihancığım

Mutfak Robotu dedi ki...

hemen iade-i ziyarete geldim..
hayırlı olsun blogun...

Hülya dedi ki...

Nihan'cığm;böyle tarifler inanılmaz kurtarıcı oluyor di mi?Benim de var öyle krokanlı bir tarifim ama senin ki süper ötesi kolaylık...

Özlem dedi ki...

Sevgili Nihan, senin de dediğin gibi hem kolay hem de çok şık bir pasta . Lezzeti de bir o kadar güzel olmalı. Ellerine sağlık