- MALZEMELER
- 3 Yumurta
- 1 Su Bardagindan 1 Parmak Az Yogurt
- 1/2 Paket Eritilmis Margarin
- 1 Su Bardagi Seker
- 1 Paket Kabartma Tozu
- Aldigi Kadar Un
- Mevsim Meyveleri
- 2 Paket Dr.Oetker Tart Jolesi
- YAPILISI
- Butun malzemeleri karistirarak yumusak, pogaca hamuru kivaminda hamur elde ediyoruz. Merdaneyle acarak, varsa turta kalibina yoksa tepsiye serip, 180 derece firinda pisiriyoruz. Firindan ciktiktan sonra sogumaya birakiyoruz. Iyice soguduktan sonra mevsim meyveleriyle susluyoruz. Tart jolesini pisirip, cirparak sogutuyoruz ve katilasmadan meyvelerin uzerini kapaticak sekilde tartimiza dokuyoruz. AFIYET OLSUN
26 Şubat 2007
MEYVELI TURTA
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder