31 Mart 2008

Yesil Krep ve Yeni Bir Egitim Macerasi Daha Basliyor


Heyecandan olcem. Tarifsiz duygular icerisindeyim. Hayir canim krebin rengi degil bu duygularin sebebi. Yeni bir egitim macerasi daha basliyor bizim evde. Oglum ilk adimi atiyor okul hayatindaki. Ve ben ondan daha heyecanliyim :) Yarin, yaklasik iki ay surecek kres maceramiz basliyor, sonrasinda Turkiye tatilimiz var. Donuste anasinifina devam edecek oglusum. Simdiden biraz alissin bu duruma diye, havalarda guzellesmisken basliyalim dedik. Birsuru endisem var. Bugun idare ilede konstum bunlari, 'ben biraz titiz bir anneyim' dedim, cok ince elerim, dikkat ve ozen isterim' dedim. Aslinda herkes ister bunlari diye dusunuyorum ama bole dusunmeyenlerde varmis :) Oglumun buradaki arkadaslari Yusuf Emre, Mete ve Bahri'de basliyorlar krese, dolasiyla yanliz olmayacak insaallah. Bu haftalik sadece benim okulda oldugum saatlerde orada kalacak, deneyecegiz bakalim alisacakmi hemen. Tek icimi rahat ettiren sey, sevdigi arkadaslarida orada olacak. Tek tesellim bu, bize dua edin, kendimi yiyip duruyorum cunku :) Hafta sonu oglusum renkli olsa bu krep diyince, sole kurdanin ucuyla mincik bir nokta gida boyasi koyup yaptim bu krebi, cok sevdi. Iste tarifi...
MALZEMELER
3 yumurta
2 su bardagi sut
Biraz tuz
Hafif koyulasacak kadar un
Kurdan ucuyla gida boyasi
YAPILISI
Tum malzemeleri cirpin. Biraz sivi yagla, teflon tavada kizartip, servis yapin.
AFIYET OLSUN

26 yorum:

İLKAY dedi ki...

Ninocum canı dualarımız sizlerle canımıcım...
ne güzel şeyler yapmışssın ellerin dert görmesin canım...
Sevgilerimle şekercim....
İlkay

Melek* dedi ki...

ewet endişelenmekte haklı olabilirsin bende senin gibi titizim galiba ama eninde sonunda bu çocuklar büyüyecek ve bizden gerek okul,gerek başka durumlarla ayrılacaklar.ben dua ederim içini rahat tut. bu arada ben gıda boyasına çok iyi bakmıyorum her ne kadar bende kullansamda. krepde hiç aklıma gelmemişti:))

PAPATYA PRENSES dedi ki...

Ninomm ben gelince bana mavi krep yapar mısın:)))
Oğluşun için inşallah hayırlısı olur,çabucak alışır..
Bu kadar pimpiriklenme:)

Adsız dedi ki...

canım ben biliyorsam senin oğlanı arkadaşları da orda yeni arkadaşalarda orda hep gitmek istiycek oyun orda herşey orda
sen içini ferah tut bi deenem şarkı indir indir dinleee
öperinmmmmmmmmmmmmm

Fulya dedi ki...

Arkadaşımın oğluşu büyümüşte kreşe gidermiş amanda aman.heyecan ve telaş yapma yeni arkadaşlar edinecek oyunlar oynayacak.Bakalım bizde öbür sene gideceğiz.Dualarım sizinle.Krepte harika.Değişik olmuş.

Feyza Fidan dedi ki...

Canımınn tee içiiii Nininommmm,
kıss korkma sakın hemencecik alışıyor bu modeller :))) Belki başta biraz çekinir diyeceğim ama arkadaşları olduğu için oda olmaz..Allah'a emanet edip yolla benim gibi :)) Arkasından da dualarını oku heeeç bişicikler olmaz Allah'ın izniyle...
Feyza tiyzesinin yerine öp aslan parçasını, bende seni öpüyorummmm...

NİRVANA dedi ki...

Ninooooo oglusun büyüdümü okadar ah ah baslıyor okul macerası desene...ben cok okudum hala okuyorum bakalım o neler yapacak hayırlı olsun korkma ama ilk baslarda yadırgar ama alısır...ellerine saglık canım renkli renkli...birde alttaki kadayıf tatlısından annemin arkadasıda yapmıs tarifini almamıstı ii oldu sende gördüğüm...ooo cok yazdım ama ne yapayım özlemişim...öpüyorum...

Betül İnce dedi ki...

Nihan'cığım,

Emin ol oğlun senden daha çabuk kabullenip alışacaktır. Gördükçe sen de mutlu olacaksın.

Sevgilerimle.

made in funda dedi ki...

ben de çok ince eler sık dokurum bu yüzden sinirler de yıpranıyor haberin olsun.sen de rahat olmaya bak tamammı canım.krap çok değişik.eline sağlık..

made in funda dedi ki...

ben de çok ince eler sık dokurum bu yüzden sinirler de yıpranıyor haberin olsun.sen de rahat olmaya bak tamammı canım.krap çok değişik.eline sağlık..

made in funda dedi ki...

ben de çok ince eler sık dokurum bu yüzden sinirler de yıpranıyor haberin olsun.sen de rahat olmaya bak tamammı canım.krap çok değişik.eline sağlık..

made in funda dedi ki...

ben de çok ince eler sık dokurum bu yüzden sinirler de yıpranıyor haberin olsun.sen de rahat olmaya bak tamammı canım.krap çok değişik.eline sağlık..

Nilgün dedi ki...

Nihancigim nedense biz aglariz Kres kapisinda birakmak alip götürmek gibi endisemiz dogar o an..Hayirlisi olsun canim..
Krepde pek degisik halloweene uygun olmus böyle boyali boyali...Ellerine saglik

SEVGILER

Betül dedi ki...

ninocum, hayırlı olsun cnm, umarım oğluşununda seninde memnun olacağınız bir kreştir, sevgiler

emineninemekleri dedi ki...

Nihancim, canm biz Anneler böyleyis iste. Dogmadan daha endiseleniris, seviniris, aglaris, dogururus hersey artik yavrularimiz icin, onlarin dogrultusunda yasamaya calisiris. Büyürler krese baslarlar, okul felan derken iste.......hayat su gibi akip gidiyor. Seni coooooook iyi anliyorum canim. Allah yollunuzu acik etsin. Seni ve aileni daha da pekisletsin.........
Ayrica kreplerde süper olmuslar.....


Kocaman öpüyorummmmmmmm
Emos

NESRIN dedi ki...

Zor is su anne olmak varya.Insan ne is olursa olsun ustesinden gelebiliyorda bebeginin bir damla gozyasinda yuregi eriyip gidiyor.Bizim kucukte agustos sonunda basliycak okula ve sabah 8:30 dan aksam nerdeyse gelmesi 4 u bulcak.Bakalim nasil geciricegiz o gunleri.
KREPLERDE YESIL YESIL GUZEL OLMUSLAR BIZDE RENKLI PISSEYDI KESIN PEMBE YADA EFLATUN RENKTE OLURLARDI.ISLERINDE RABBIM KOLAYLIKLAR VERSIN CANIM.OPTUM.

aslı'nın mutfağı dedi ki...

Çok değişik olmuş sevgili Nihan, ellerine sağlık.. Oğlun için de hayırlısı olsun, inşallah çok severek gider, sen de huzurlu olursun..

MUTFAKISTAN dedi ki...

hayirli olsun canim oglun arkadaslari ile daha kolay alisir .Krebin degisik gida boyasi ile eminim cok guzel olmustur ellerine saglik canimm sevgiler

gezgincigencler dedi ki...

bende yeşil makarna yapmıştım:)))çok değişik oluyor ve insan yerken biraz da çekiniyor...ellerine sağlık canım


oğluşununda gözlerinden öperim sıkma canını çabucak alışır sen de keyfine bakarsın


sevgiler

Adsız dedi ki...

Oglun için hayirlisi olsun canim, insallah hersey guzel geçer, kreplerde degisik olmus hiç aklima gelmezdi gida boyasi koymak eline saglik.

Adsız dedi ki...

slm.ben nilgün öncelikle hayırlı olsun diyorum.bunlar çok güzel duygular.rabbim herkese yaşatsın.ama zaman o kadar hızlı akıyorki bir bakıcaksınız oğlunuz boyunuza gelmiş.allah o günleride göstersin size ellerinize sağlık.çok güzel görünüyor.

Disalce dedi ki...

hayırlı olsun ninoşum....

inş...alışır....

asya okula başladığında nasıl sevindim anlatamam.....

bol bol resim çek..video çek...

öptüm canım...krep nefis...

Selcen Şenocak dedi ki...

Oğlunun okulu hayırlı olsun canım ilk başlarda çocuklar birazcık zorlanıyor ama hiç üzülme çok çabuk alışıyorlar ben çok üzülmüştüm ama hemen alıştık allahtan. Sizde hemen alışırsınız umarım.
Krep nefis ellerine sağlık.
Sevgiler...

elif dedi ki...

eelrine sağlık çok hoş görünüyo. bende gıda boyasını kullanmayı çok seviyorum ama bazen endişeleniyorum acaba zararlımı. yoksa hiç katmasammı ....
kürdan ucuyla katıyoz zaten inşallah bir zararı yoktur.
oğluşun için kreş hayırlı olur inşallah

çınarkurabiye dedi ki...

ninocum oğluşunun ilk günlerinde size şans dilerim..umarım çabuk alışır herşey istediğin gibi olur..
yeni adresindede başarılar dilerim.
yeşil krepte süperrr vallahi bende istiyorumm.ellerine sağlık

sevgiler
gözde

aNNePeRi dedi ki...

Arkadaşlarıyla birlikte gidiyomuş zaten.Gör bak boşuna endişe ediyosun okuldan gelmek istemicek :) Türkiye'ye geliyosun demek tatileeee :) İstanbul'a da bir uğrarsın artık heralde :)